دسته‌بندی نشده

اهمیت ظروف مصرفی هنگامه ی طبخ غذاتاچه میزان است؟

بررسی قابلیت های انواع ظروف مختلف:
ظروف مسی / رویی : ظروف مسی و رویی به دلیل آزاد کردن این عناصر با ارزش به درون غذا باعث تأثیر بر عملکرد سیستم مغز و اعصاب و غدد درون ریز بدن می شوند. یکی از مضرات ظروف مسی اکسید شدن آن ها است که بسیار خطرناک است و باید به موقع قلع اندود شود.
ظروف سفالین: ظروف سفالین زرد رنگ که در قدیم از آن ها استفاده میشد بهترین نوع ظروف برای پخت و پز و نگهداری غذا هستند.
ظروف چینی:ظروف چینی یکی ازبهترین ظروف غذامی باشند.
ظروف چوبی:ظروف چوبی اگرازموادمناسبی تهیه شوندبرای انواع غذاهای سردبسیارمناسب هستند.
ظروف چدنی:ظروف چدنی هنگام طبخ باموادغذایی ترکیب نمی شوندواین مسئله ازنظربهداشتی فوق العاده مهم است.
ظروف سنگی:ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی,مانند انواع خورشت وابگوشت مفیداست,این ظرف هاازبهترین ظروف می باشند.
ظروف بلورین یاپیرکس:ظروف بلورین یا پیرکس اگرازموادخوب تهیه شده باشنداستفاده ازانها مانعی نداردوکاملابهداشتی است.
ظروف ملامین:ظروف ملامین به  دلیل اینکه ازموادحلقوی دااروماتیک ساخته می شوندبرای سلامتی مضرهستند.
ظروف الومینیوم:ظروف الومینیومی هنگام پخت یون های ازاد به غذا اضافه می کنند که می توانند موجب بروزبیماری هایی مانند الزایمرراشیسیتم,کم خونی و….می شود.
ظروف استیل:ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاهاشده وسرطان زا شناخته شده اند.
ظروف تفلن:ظروف تفلن عمومابهداشتی نیستندزیراتفلن ماده ای است شیمیایی به نام(پلی تترافلکورواتیلن)که به صورت روکش برای ظروف الومینیومی استفاده می شودوهنگام طبخ,به مرورواردغذاشده وهمراه ان خورده می شوددرتهیه ظروف تفلن ازکادمیوم نیزاستفاده می شودکه ازفلزات سنگین بوده وبه مرورواردغذا شده باعث بروزسرطان,کوتاهی قد وضایعات پوستی می شودعلاوه براین کادمیوم درسنتزهموگلوبین دخالت کرده و موجب کم خونی می شود.
ظروف پلاستیکی:ظروف پلاستیکی ویکبارمصرف معمولا بهداشتی نیستند و در کودکان ایجاد الرژی وحساسیت می کنند.
پ-بدتربدترین ظرف برای غذاخوردن ظروف الومینیومی است,که متاسفانه با دسیسه های دشمن برسلامت این ظروف جایگزین ظروف رویی شد و ظروف تفلنی هم جایگزین ظروف مسی,به لحاظ علمی لایت شده است که دراثرحرارت دادن تفلن موادی متصاعد می شود که لایه ی اوزون راتخریب می کند,حال ببینید بر انسان چه می کند!!!!
۲٫فلزروی در۱۷۵فعالیت شناخته شده سلولی بدن شرکت می کند.الومینیوم درست برعکس عمل می کندوجهت تخریب فعالیت سلولی شرکت دارد.ظرف چدن ضد سرطان است-ظرف مسی ضد میکروب است.شربت روی که برخی پزشکان تجویز می کنند از دو جهت ارزش زیادی ندارد,زیرا اولادر دوره ای که استفاده می شود غلظت روی در خون بالا می رود و پس ازدوره مصرف غلظت روی در خون کاهش می یابد که همین بالاو پایین شدن رود در بدن عوارض دارد-دوما ساختار این داروها به شکل مولکولی است وحال انکه بهترین شکل جذب فلزاتی مثل روی,مس,اهن,برنج و…به شکل یونی است که با حرارت و پخت و پزدر این ظروف حاصل می شودو نیاز بدن به این فلزات مفید تامین می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن